top of page

Opleidingslocaties

Professionele leeromgeving

beukbergen.jpg

Locatie 01

Landgoed Beukbergen

Landgoed Beukbergen ligt in Huis ter Heide (gemeente Zeist) en is van oorsprong een conferentiecentrum voor het Ministerie van Defensie. Het ISEG Training Center is samen met ISEG Security Projects en de Dutch Defence Store met het kantoor op het landgoed gevestigd. Het 14 hectare grote landgoed beschikt onder andere over professionele leslokalen, een restaurant, een hotel en 10 hectare afgeschermd bos.

Locatie 02

Hoornbeeck Amersfoort

ISEG werkt al enkele jaren nauw samen met Hoornbeeck College Amersfoort. Op deze locatie hebben we de beschikking over professionele lesomgeving en is er ook de mogelijkheid om buiten op het terrein uiteenlopende activiteiten en trainingen te organiseren. Op deze locatie hebben we onder andere de beschikking over een dojo, een professionele hindernisbaan en een kerktoren die bijvoorbeeld gebruikt kan worden voor (specialistische) klimtraining.

hoornbeeck-college.jpg
hoornbeeck-college-gouda.jpg

Locatie 03

Hoornbeeck Gouda

Naast Hoornbeeck College Amersfoort maken wij ook gebruik van de trainingsfaciliteiten op Hoornbeeck College Gouda. Een prachtige locatie met zowel binnen als buiten uiteenlopende mogelijkheden voor het organiseren van praktijkgerichte trainingen. Op deze locatie hebben we onder andere de beschikking over een professionele klimtoren en hindernisbaan.

bottom of page